Okategoriserade

Degar

Hej på er!

Fredag idag och jag Halvligger i soffan hemma hos pappa just nu och håller nästan på att somna för att jag är så trött. Inatt kunde jag inte sova för fem öre och jag tror att klockan var närmare 6 slaget innan jag äntligen lyckades somna och fick sova några timmar innan klickande ringde vid 8. Jag kunde ju ha sovit längre men jag ville få komma ut tidigt till pappa då jag hade tänkt att dra igång med plugget men tror ni jag har lyckats komma igång än? Nope, har endast legat här i soffan och degat under hela förmiddagen haha. Igår så vart det en heldag här ute och jag pluggade i 9 timmar och gjorde klart massa plugg så en ledig dag ifrån pluggandet idag kanske inte skadar. Jag skulle dock behöva komma igång med en inlämning redan idag så får se om jag orkar ta mig samman snart, känner mig hur son helst inte lika stressad längre över plugget nu eftersom att jag fick gjort så mycket igår.