Okategoriserade

Sådär jätte taggad

Godmorgon på er!

Hoppas att ni har en fin start på denna tisdag.

Klockan är kvart över 5 och jag har just ätit lite frukost och ska strax till att klä på mig och göra mig iordning innan jag ska iväg och jobba. Natten har varit rätt dryg för mig då jag haft så fruktansvärt ont i magen från igår kväll så det blev inte alls mycket sömn för min del inatt, jag trodde dock att jag skulle vara tröttare än vad jag var när jag vaknade vid halv 5 imorse men som tur var var jag inte det. Igår var det ju första dagen för mig på jobbet och det gick faktiskt riktigt bra och jag trivs redan super bra på min avdelning där jag är nu, det enda som är lite negativt är dels att det är så kallt ute just nu och att man måste åka buss för att komma till jobbet så idag fick det bli underställ för min del för jag avskyr verkligen att frysa haha.

Så iväg mot jobbet och jobba ett tag snart sen när jag kommer hem ska jag och några andra klasskompisar hem till T för att diskutera ett grupparbete som vi ska ha redovisning på, jag är ganska nervös inför det om jag ska vara ärlig för jag avskyr verkligen att redovisa så sådär jätte taggad är jag ju inte. Sen när jag kommer hem igen blir det antagligen gymmet sen bara hem och ladda upp inför skolan imorgon, kanske blir lite plugg också men det får vi se.