Okategoriserade

En riktigt spontanare

Godförmiddag på er alla fina!

Jag sitter just nu här i köket och håller m8n käre far sällskap medans han sätter upp min nya köksfläkt men snart kommer Nathalie och hämtar mig för en tjejdag, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men kanske blir nå käk eller nå, de visar sig.

Igår vart det en ganska spontan kväll för min del, eller hela dagen var nog ganska spontan. Det var ju som sagt skola under förmiddagen och sedan så åkte far och jag iväg och hämtade fläkten till köket och det roliga var att far till o med satte upp den igår men så kom han ner imorse och rev ner den igen haha, knas. Gårdagen bestod även av gym och sedan bestämde jag och Joel oss för att käka middag samt gå på tårtgeneralen vilket var super mysigt, jag hade faktiskt mina planer på att se den då jag hört mycket gott om den men har inte haft någon att gå med så när J frågade mig om vi skulle gå så tackade jag såklart inte nej, så en super bra kväll igår och jag tror att klockan var runt tio när jag sedan kom hem igen och jag äntligen fick sova haha.

Men åter till dagen, blir som sagt hämtad snart så jag måste börja göra mig iordning strax och även springa ut en vända med Nala, jag ska också slänga in en tvätt i maskin innan ja åker och vika klart lite kläder om jag hinner.

Hoppas att ni alla har en fin torsdag hur som haver och att ni njuter av det fina vädret, puss♥️