Okategoriserade

Bara massa onyttigt idag

​Herregudars vilken dag jag har haft hitills, känns som att jag bara har ätit mig mer eller mindre genom denna för och eftermiddag haha. Jag sitter just nu här i köket efter att ha kommit hem efter ett gympass och ska snart slänga mig själv in i duschen innan Nathalie och jag ska åka och handla lite till ikväll, nog för att jag redan ätit massor idag men mat är ju gott ellerhur? 

Så vad har jag haft för mig hitills idag då? Det började med att Nathalie kom som sagt och hämtade mig och vi drog ner och käkade lunch på stenungnsbageriet,  hon tog en sallad och jag valde det liiite nyttigare alternativet vilket var pannkakor med nutella och även en macka med stekt ägg då jag ej blev mätt av pannkakorna,  därefter åkte vi och handlade lite Max då vi dels skulle handla lunch till E men också för att vi ville prova deras nya Nuggets och sedan var vi även in på Bivur och köpte med oss lite fika då vi skulle åka hem till några släktingar till Nathalie som bor i Arboga. Så en tripp till Arboga blev det och när vi sedan var på g hem så köpte vi med oss lite godis som vi satt och snaskade på i bilen så ni kanske förstår vad jag menar när jag skriver att jag mer eller mindre ätit mig igenom denna dag haha. Så nu bli det som sagt dusch sen ska ja vänta på Nathalie då vi ska ha myskväll med hemmagjord sushi och sen kolla på Skam, blir säkert lite mer gott till det också skulle ja tro och visst, jag borde kanske inte äta nå mer onyttigt idag men just nu orkar jag inte riktigt bry mig om vad jag stoppar i mig, man måste få leva vissa dagar.