Okategoriserade

Skriva papper

​Godmorgon alla fina!

Jag sitter just nu vid köksbordet efter att ha käkat lite frukost och ska snart göra mig iordning till skolan höll jag på att skriva men det ska jag ju inte då jag bara har skola på onsdagar vilket det inte är idag haha. Nä jag ska göra mig klar för att åka iväg och skriva på papper idag för jobbet som jag fått vilket känns både lite nervöst men samtidigt väldigt väldigt kul så det är vad som ska hända nu på förmiddagen, när jag sen kommer hem igen så ska jag dansa ner en snabb sväng på gymmet sen ta en promenad med Nala ut till far för att umgås lite med honom samt plugga.

Igår så var det som sagt lite stök här hemma då pappa kom och rev ner min köksfläkt och vi åkte även och köpte en ny sådan, dock får jag inte hem den förens imorgon men vad gör det? Får ju en ny fläkt iallafall. Vad som sedan hände under dagen var att jag var ner till gymmet och hämtade ut min amino som hade kommit sen körde jag även ett ganska långt pass igår med blandning mellan axlar, ben och mage. En sak som jag har märkt angående gymmet är att jag har börjat tappa glöden lite för det, jag vet inte om det är för att jag inte har dom kosttillskotten som jag brukar använda när jag tränar eller om jag bara har blivit lite less på gymmet helt enkelt, jag hoppas ju att det bara handlar om kosttillskotten och att det blir bättre när jag får hem lite nytt.

Nu måste jag hur som helst göra mig iordning och sedan rulla iväg så hörs vi senare, puss.♥️