Okategoriserade

Orolig natt

Godmorgon alla fina.

Så var det onsdag idag då och jag ligger just nu i min varma säng med både huvudvärk och hunger men ska strax äntligen få gå upp och göra mig lite frukost. Natten har inte varit på min sida för fem öre och jag vaknade redan vid 01 och kunde inte somna om efter det, tror att det kan bero på mitt mående just nu att jag inte mår så bra och det rubbar min sömn så nu ska det bli kul att se hur jag orkar med skoldagen som drar igång kvart över 8. Innan jag går till skolan jag jag även hinna läsa igenom 2 uppgifter som jag skrivit och även skriva ut dom då dom ska vara inlämnade idag sen efter skolan måste jag fortsätta skriva på min EXA.

Det som är skönt nu är att nu har jag iallafall kommit igång med EXAN och fått till 1 sida vilket känns skönt, kan tycka att det svåraste när det kommer till uppsatser är just början, jag har alltid super svårt att börja på mina uppsatser men så fort jag kommer igång så går det som en dans för mig, jag får dock se om jag sitter kvar i skolan och skriver idag eller om jag ska skriva senare ikväll när jag är hemma hos pappa, ska nämligen äta hos honom ikväll sen ska jag även hinna med gymmet hade jag tänkt.