Okategoriserade

Får inte till de

Hej alla fina!

Jag sitter just nu i sängen och försöker skriva på min EXA men jag ska snart ge upp och gå till skolan och skriva där istället för jag får verkligen inte till det när jag sitter ensam hemma, dels för att Nala och Iris stör mig men också för att jag pluggar bättre när jag sitter i skolan, jag drar mig lätt för att göra annat när jag sitter hemma och ska plugga haha.

Imorse vaknade jag redan vid klockan 5 och har vart vaken sen dess, har en del tankar som går genom huvudet just nu vilket gör att jag kanske inte är sådär jätte alert just nu och därav även sover ganska dåligt, sen är jag dessutom inte helt frisk än vilket jag hade hoppats på att jag skulle få bli tills idag så jag hade kunnat gymma men det får helt enkelt vänta tills jag är helt återställd. Finns ingen anledning till att träna när man är sjuk, det tar bara kroppen stryk av och det kan dessutom vara farligt, bättre att bara ta den där extra dagen ifrån gymmet och låta kroppen återhämta sig ordentligt.

Så plugg och vila för min del idag får det bli, lär väl bli säg häng med Nala sen när jag kommer hem senare i eftermiddag med lite smått o gott kanske, kan hända att jag kanske tar nig en promenad hem till pappa om jag orkar men det återstår att se, men blir det först o främst mot skolan.

Hoppas att ni alla har en fin måndag iallafall, puss.