Okategoriserade

Med en goding

Har precis kommit fram till skolan och ska till att plugga lite nu det sista för dagen innan jag ska hem.

Dagen blev inte riktigt som planerad, jag skulle ju ha vart ut till far en sväng men då han drabbats av influensa så fick jag helt enkelt stanna hemma och bara ta det lugnt istället under förmiddagen. När sen klockan blev närmare halv 4 så dansade jag ner på gymmet och körde ett snabbt pass på 45 minuter för direkt efter så mötte jag upp Rose och käkade middag med henne, vi var båda så oerhört sugna på sushi så vi satte oss på sushibarer här i stan och käkade, därefter gick vi lite på stan och efter det gick jag hit till skolan, så dagen blev ju inte r8mtigt som lanserad men så kan de vara inland. Nu ska jag som sagt bara plugga här i skolan sen blir det hem och mysa ner sig med Nala i sängen till någon bra film.