Okategoriserade

Leka bör man

Godmorgon på er!

Jag sitter just nu i soffan efter att ha ätit lite frukost och ska snart göra mig redo för att fånga denna fina dag. Imorse vaknade jag pigg och glad igen vilket kändes skönt sen att solen skiner rakt in på en när man vaknar gör det ju inte precis sämre.

Jag satt och lekte runt lite här nu på morgonen också med några bilder som jag tagit på Iris och jag hade nästan glömt bort hur kul jag faktiskt tycker att det är att hålla på med relegering av bilder, jag höll på med det jätte mycket förut när jag använde mig av mina olika systemkameror men nu när jag bara använder min Canon G7X så har det inte blivit lika mycket att jag sitter och tar mig tiden till det vilket jag kan tycka är lite synd för det är ju dels väldigt kul som sagt och så kan man ju få riktigt fina bilder av det också beroende på jobbet man lägger ner.

Idag iallafall så ska jag försöka ta mig ut till far en sväng, känner att både jag och Nala kan behöva en lång skogspromenad så då passar det ju perfekt att ta sig en sväng ut mot far och hälsa på, sen senare ikväll ska jag till skolan och plugga lite och så blir det ju naturligtvis gymmet och idag ör det rygg och lite ben som står på schemat. Jag lyckades faktiskt ta mig till gymmet igår även fast min energinivå var på noll vilket kändes bra ändå så idag tuggar vi vidare på ben och rygg men nu ska jag ta mig upp ur soffan först o främst.

Hoppas att ni alla får en fin tisdag så hörs vi senare, puss♥️