Okategoriserade

Känslochock

​Hej alla underbara!

Onsdag idag och jag var ganska slut i huvet imorse när jag vaknade, jag hade nämligen en känslochock eller vad man ska kalla det igår natt då jag bara låg i sängen och grät, varför jag fick det vill jag helst inte gå för djupt in på men ibland litar jag tyvärr för mycket på människor som i slutändan bara hugger en i ryggen vilket verkligen suger för jag vågar snart inte lite på någon längre då jag är så fruktansvärt rädd för att bli sårad, känns tyvärr som att jag snart kommer få väldigt svårt att öppna upp mig för människor, men hur som helst. Just nu är jag igång med att tvätta lite samt kollar på Are YOU THE ONE SVERIGE, ni vet den där nya dokusåpan där det ör 20 stycken singlar som sätts in i ett lyxhus i Thailand där dom ska gå gå dejter med varandra och tillslut hitta sin ”perfect match”, jag har även tagit tag i att prata med min lärare här på förmiddagen angående min praktik, jag har tyvärr känt att det inte alls har funkat där jag har varit då jag inte alls fått göra så mycket som jag hoppats på att få göra så nu får jag se hur det blir dom här sista dagarna hur det blir, det kändes iallafall bra att få förklara för läraren hur läget ligger till då hon var väldigt förstående. 

Hur var dagen igår då? Dagen igår om man bortser från natten var bra, jag och far blev hembjudna till min kära syster på kvällen som fyllde år där vi blev bjudna på middag vilket var super mysigt och jag tror klockan var rund halv 9 när jag var hemma igen och då gick jag direkt till gymmet. Om jag ska vara ärlig så var jag ganska slut men lyckades köra på ganska bra ändå, när jag sen kom hem så blev det bara till att käka lite och ta sig en dusch innan jag la mig i sängen med Nala och glodde på youtube.

Nu ska jag bara fortsätta med att tvätta och ta det lugnt sen kanske även ta mig iväg en vända på stan, skulle också behöva kolla lite efter en tapet som jag vill ha till vardagsrummet så får se om jag hittar någon som faller mig i smaken, hoppas att ni alla har en fin onsdag iallafall, puss. ♥️