Okategoriserade

Stanhäng

Hej på er!

Jag har haft en väldigt lång förmiddag och därav inte skrivit någonting här.
Började med att jag vaknade vid 7,30 imorse och gjorde det jag gör varje morgon, tog ut hundarna, sa hejdå till Robin som åkte till jobbet samt åt frukost, vid halv 10 sen så gick jag ner på stan och mötte upp N för att gå och fika och efter att vi hade fikat så gick vi till polisen för att hämta ut pass, vi gick och handlade och vi gick även runt lite på stan.
Det blev en lång förmiddag som sagt och jag var helt slut i benen när jag kom hem igen och jag var även super hungrig så jag gjorde 2 varma mackor som jag slängde i mig.
Efter att jag hade ätit så gick jag och vovvarna ut en sväng och när jag kom in igen så satte jag mig och kollade på youtube och skickade även in en anmälan till en utställning som är i Köping den 29e oktober, kommer bli en del inoffare för mig och Nala nu men det är ju bara så kul att få komma iväg på tävlingar+ att det är super bra träning inför den stora utställningen i Växjö som är i november.