Okategoriserade

Späckad dag

Gokväll på er!
Hoppas ni har haft en fin dag och har en jätte mysig kväll, själv så har jag just kommit ut ur duschen och sitter nu i soffan med myskläder och filt och ska snart kolla på lite film innan jag ska gå och lägga nig.
Idag har jag haft en full dag som sagt med massor av roliga saker som hänt, började med psykologi imorse och därefter blev det plugg hemma hos J och efter det åkte jag med T till Västerås då hon skulle dit med sin lilla vovve så då passade Nala och jag på att följa med som sällskap, när vi sen kom hem till Köping igen vid klockan 5 så kom N och hämtade mig då vi skulle äta middag ihop som vanligt så vi åkte och handlade sen hem till henne och lagade mat, käkade och efter det skjutsade hon hem mig.
Känner nu när jag duschat hur slut jag är i kroppen, det tar ganska mycket på en att hålla igång hela dagen och speciellt när man inte äter ordentligt.
Jag hade ju tänkt att jag skulle gymma ikväll nu efter middagen men eftersom att jag är helt slut så orkar jag verkligen inte, känns som att jag är ganska redo för sängen nu om jag säger så haha.
Imorgon blir det dock gymmet för då ska jag släpa dit N och så ska vi köra ett ordentligt pass ihop, känner lite hur jag kan behöva en spark i arsle så jag kommer igång igen så då passar de bra om ja får med henne till gymmet haha.
Men så nu blir det bara soffhäng för min del sen sängen.