Okategoriserade

Sömnlös

Godmorgon alla fina!
Hoppas ni har haft en god natt och att ni fått sova lite mer än mig, jag har själv nämligen inte sovit mycket alls inatt utan har vart vaken sen klockan 03 och inte lyckats somna om igen haha.
Så just nu sitter jag i sängen och funderar nästan på om jag ska dra på mig lite varma kläder sen ta mig en promenad ut till pappa och vara där nu under förmiddagen, skulle ju vara skönt att komma ut och röra lite på sig men det har regnat under större delen av natten och jag är rädd att det fortfarande regnar så jag känner mig lite kluven för jag avskyr verkligen regn och kyla haha.
Annars så får vi se hur dagen blir, har inga större planer annat än att jag kanske ska iväg till skolan en sväng och sen gymma med N senare idag, har jag tur så kanske jag lyckas somna på soffan hos pappa några timmar så jag inte är helt död under resen av dagen.