Okategoriserade

Mysig dejt

Hej på er!
Jag har just kommit hem ifrån dagens praktik samt dagens lilla dejt med 2 klasskamrater och nu ska jag strax byta om och dansa iväg till gymmet.
Min dag har varit väääldigt lång och jag trodde aldrig att jag skulle få gå, jag var dels väldigt trött sen var det en ganska långtråkig dag för de fanns inte så mycket att göra tyvärr men tillslut fick jag gå hem och då var det bara hem, ringa till läkarn, byta om och sen vid halv 4 mötte jag som sagt upp 2 ifrån klassen vid Sjömans där vi tog oss en fika och satt i över en timme och tjattrade om allt mellan himmel o jord, älskar att träffa klasskamraterna för vi har alltid dels så mycket att prata om och sen har vi alla även så bra gemenskap trotts åldersskillnaderna på oss vilket jag tycker är helt underbart.❤️
Men nu blir det iallafall gymmet och idag är det ben som gäller, ska prova mig på en höjning idag men inte säker på om jag kommer orka då jag i te ätit så bra idag men ska ge de ett försök iallafall, när jag sen kommer hem så blir det nog bara mys med film och naturgodis, är ledig imorgon så vi får se lite vad som händer ikväll.