Okategoriserade

Isättning av håret

Godmorgon på er!
Hoppas att ni har en bra start på denna torsdag, själv så har jag just käkat frukost och gjort mig iordning för dagen och ska snart gå ut till min kära far och ta min dagliga morgon/ förmiddagspromenad tillsammans med honom.
Igår så hade jag en ganska fullpackad dag varav den anledningen att jag ej skrev något inlägg.
Dagen började med skola vid halv 9 då jag hade vård och omsorg 2 och vid lunch så var jag tvungen att snabbt hinna hem och ta ut Nala och sedan dra iväg till frissan för att sätta i mitt löshår igen, har saknat mitt löshår så himla mycket så det var super härligt att få det isatt igen.
När jag var klar hos frissan så var det bara att kila iväg till skolan igen då jag hade specialpedagogik fram till klockan 3 och därefter satt jag kvar i skolan fram till klockan 5 och pluggade lite samt fick tillbaka en uppsats av min lärare som jag fick fin bedömning på, när jag sedan kom hem från och dagens plugg så var det gymmet och kostrådgivning som stod på schemat och när det var klart så var det bara hem och duscha, käka och sen bädda ner sig i sängen.
Så det var gårdagen och idag kommer nog dagen vara ganska snarlik förutom att jag ska ut och gå nu på förmiddagen då men efter det blir det mot skolan igen och sitta där och plugga.