Okategoriserade

Hon vet hur jag mått

Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen och har nyss vaknat men ska snart försöka ta mig upp och göra mig lite frukost hade jag tänkt.
Igår så blev det ju endast ett inlägg på morgonen så jag tänkte dra lite snabbt om vad som hände.

Dagen var bra igår även fast jag hade ont på morgonen så gick det över så fort jag kom igång med att röra på mig, jag tog en pw med Nala i skogen och runt klockan 4 åkte Nathalie och jag iväg till Västerås där jag hittade en super snygg klänning, N tyckte att jag skulle unna mig då hon vet hur jag mått den senaste tiden men jag har inte alls nå shoppingsug just nu+ att jag har blivit så jäkla snål så det blev ingen klänning haha.
När vi kom hem från Västerås igen så drog vi till gymmet och körde ett bra överkroppspass och det känns idag kan ja säga, men så ska det vara! Efter gymmet så gick vi hem till mig, hämtade Nala och sen åkte vi hem till N där vi käkade kycklingsallad och kollade på youtube, jag var inte hemma igen förens vid klockan 10 och för att vara helt ärlig så var jag rätt slut i både huvet och kroppen så det blev sängen så fort jag kom innanför dörren.
Så det var gårdagen och dess händelser, nus ska jag försöka ta mig upp ur sängen och starta denna söndag, ha det bäst!