Okategoriserade

Helt spontant och gårdagens dop

Godmorgon på er!
Söndag idag och jag känner mig lyckligt lottad över att inte vara bakis idag haha.
Gårdagen var jätte mysig och trevlig, var ju som sagt dop i Falun för min systerdotter under hela dagen och jag kom hem igen vid 9 på kvällen, tanken när jag kom hem var att jag bara skulle ligga däckad i soffan men så blev jag förfrågan om att hänga med ut på en runda på krogen och spontan son man är så följde jag med och det blev en hel del drickandes haha därför är jag idag glad över att jag ej är bakis idag.
Hur ser planerna ut idag då? Jo jag ska först och främst försöka pallra mig till gymmet och idag vankas det ben igen så jag är ju inte sådär jätte hypad över att gå om jag ska vara ärlig haha men de måste göras. När jag sen kommer hem från gymmet igen så ska jag ta tag i lite tvätt och göra iordning lite inför veckan, jag börjar min första dag på praktiken imorgon vilket ska bli super roligt och det kommer bli väldigt lärorikt eftersom att nu är det ett område som jag aldrig jobbat inom så jag hoppas på det bästa. Vad som mer händer under dagen sen återstår att se men hoppas att ni alla har en super mysig söndag iallafall.