Okategoriserade

Gårdagen och lämnar bort henne

Godmorgon på er!
Jag sitter just nu i soffan och ska strax till att börja göra mig iordning och packa lite, idag ska nämligen hela familjen/släkten upp till Falun då min systerdotter har dop, så vid klockan 11 ska jag och min käre far börja åka så kommer vi hem ikväll igen.
Rosé kommer också hit idag då jag har lämnat bort Nala till henne över dagen sen om dom kommer spendera dagen hemma hos mig eller henne det vet jag inte men det blir bra vilket som, så länge Nala har sällskap så är jag nöjd.

Igår så var jag som vanligt i skolan, tror jag var i skolan fram till klockan 3 ungefär och därefter gick jag hem och städade, jag hade tänkt att jag skulle ha hunnit till gymmet men det hann jag inte för Rosé kom hem till mig och vi hade en spontan myskväll med massa gott, vi beställde en 30 bitars sushi som vi tryckte i oss och även massa godis, chips och så gjorde vi chokladoppade jordgubbar.
Så myskväll blev det på hög nivå och efter att Rosé hade åkt hem igen så gick jag iväg till gymmet och körde lite ben, skulle egentligen ha vilodag men eftersom att vi ska bort hela dagen idag så kommer jag nog bara vilja ta det lugnt ikväll när vi kommer hem igen, men så gick jag till gymmet iallafall och var inte hemma förens vid 00 och sen somnade jag vid 01 tror jag haha.
Jag ska försöka få till lite bilder idag från dopet, vet dock inte hur mycket jag kan komma till att fota men ska försöka få ihop lite därifrån men fram tills dess får ni ha en super fin lördag, puss.