Okategoriserade

För mig är det satisfying

Godmorgon alla underbara!
Hoppas att ni alla har en bra start på denna lördag och njuter av helgen, själv så ligger jag fortfarande i sängen och käkar just nu lite glass Njie.
Imorse vaknade jag redan vid klockan halv 7 och lyckades inte somna om förens vid halv 9 tiden igen pågrund av att jag hade sån mensvärk som äntligen har börjat lägga sig något nu men jag har fortfarande ont så det är väl inte sådär jätte bra med mig just nu skulle jag väl inte påstå.
Idag ser planerna ut som så att jag ska iväg om cirka en timme och träffa Felicia och plugga lite tillsammans med henne, därefter ska jag gymma med Nathalie och idag blir det ett överkroppspass,på tal om gymmet så har jag världens jäkla träningsvärk idag efter att ha kört ben och rumpa 3 dagar i rad haha men på ett sätt tycker jag nästan bara att det är skönt för då vet jag ju att jag gjort någonting bra och även gjort någonting rätt för min kropp så jag klagar inte direkt.
Efter gymmet iallafall så ska jag och N iväg på dejt i Västerås och sen kommer jag antagligen hänga med henne ikväll också och även käka middag med henne så jag hoppas att jag mår bättre snart så att jag orkar med denna dag, vore ju synd om jag blir kvar här i sängen hela dagen.