Okategoriserade

En ledig dag

Godmorgon alla underbara!
Hoppas ni har en riktigt bra start på denna onsdag, just nu sitter jag här i soffan och håller på att käka lite frukost och bara tar det lugnt innan jag ska ta mig en promenad ut till min käre far.
Idag är jag ledig och för första gången på 2 veckor så har jag ingenting inplanerat förutom då att jag ska ut till pappa och försöka plugga lite men annars har jag en helt ledig dag vilket känns super skönt på ett sätt för då kan jag bara lägga fokus på mig idag.
Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle ta sovmorgon imorse men redan vid halv 6 så vaknade jag och var klarvaken, inte så likt mig som älskar att sova haha men så steg jag iallafall upp, tog en promenad med Nala och efter det blev det en lång varm dusch och sen dess har jag setat här i soffan och bara vart.
Man kan behöva sånna dagar ibland, ellerhur?