Okategoriserade

Det är det värsta

Godmorgon på er!
Hoppas att ni har en bra start på denna torsdag och att ni laddar upp inför helgen.
Själv så ligger jag ännu i sängen och myser lite, jag vaknade redan vid halv 5 imorse och har vart vaken sen dess, har fått sånna jäkla smärtor i livmodern så jag tror ju nästan tyvärr att min mens är på g, dock så borde jag inte få det nu för jag hade det för inte så länge sen men naturen har ju sin gång.
Idag iallafall så ska jag umgås med Nathalie och vi får väl se lite vad som händer, vi ska iallafall försöka ta oss en dans på gymmet och idag blir det ett benpass sen kommer vi nog käka middag ihop som vanligt haha, får se om jag ska försöka sova nu ett tag kanske och se om smärtorna försvinner och sen gå ut en sväng till pappa, en promenad kan ju vara bra.

igår så skrev jag ju inte så mycket om hur min eftermiddag var så tänkte berätta lite snabbt om den nu, efter att jag kom hem från J igår så hängde jag med N och hennes kille till Västerås och därefter gick vi till gymmet och körde ett arm/axelpass vilket för min del var super drygt, jag har ju inte gymmat ordentligt på ungefär 2 veckor så nu måste jag aktivera mina muskler igen och att göra det efter en tids frånvaro är det drygaste jag vet och jag ångrar mig alltid lika mycket när jag haft såna här breaks från gymmet haha, men nu är jag på banan igen så om några dagar kommer det bli lättare igen.
Efter att vi var klara på gymmet så tvingade N mig att åka med henne och handla då jag net hade någon mat hemma och därefter så åt jag även middag hemma hos henne vilket var super mysigt, när jag sedan kom hem så var jag rätt slut, både i kroppen och i huvudet så det slutade med att jag bara gick och la mig direkt och somnade.
Så gårdagen för min del var rätt intensiv men ändå en riktigt bra dag så nu hoppas jag på en lika bra dag idag igen.