Okategoriserade

Då mådde jag inte alls bra

Hej på er!
Hoppas allt är fint med er, själv så sitter jag i skolan och har just käkat lite lunch och halvligger nu i soffan och ska snart ladda upp inför ett hårt axel/ryggpass på gymmet.
Idag vaknade jag vid halv 8 och kände mig helt slut i kroppen, har så mycket träningsvärk i mina ben och rumpa så jag blev nästan osäker på om jag ens skulle kunna ta mig upp ur sängen haha.
När jag iallafall hade lyckats masa mig upp så tog jag och Nala en promenad och därefter så var de bara till att göra sig iordning för skolan och knata iväg, vi har ju bara lektioner på onsdagar men jag tycker endå att det är skönare att gå hit och plugga istället för att sitta hemma, dessutom får jag även socialisera mig mer här än vad jag får hemma i en tom lägenhet haha.
Planerna för eftermiddagen är iallafall att först ska jag hem snart och ta ut Nala sen så ska jag till gymmet och efter det ska jag träffa Rose, jag vet dock inte riktigt vad vi ska göra om vi ska fika eller hitta på nå, de får vi se.

Igår så hade vi praktiska övningar i skolan från halv 9 fram till lunch vilket var super kul, vi fick öva på att sätta kateter, ta blodprov, kolla socker, sätta stomipåse, mäta puls, hur man ger insulin, har säkert glömt någonting nu men men, kul var det iallafall om inte annat väldigt lärorikt.
Efter skolan så gick jag och hämtade ut ett paket som hade kommit från gymgrossisten, det var ett ganska stort paket fullsmockat med lite nya tillskott som jag verkligen ser fram emot att börja prova, ser ut att vara ganska mycket ja vet men man tar ju inte allt på en o samma gång haha, när jag packat upp allting iallafall så blev det mot gymmet där jag körde biceps och triceps och efter det gick jag till olerys där jag mötte upp Nathalie och Eric och umgicks lite med dom.
När jag sen kom hem igen så kollade jag endast på tv och tog det lugnt sen ställde jag mig och gjorde iordning massa matlådor innan jag gick och la mig, tror ja fick ihop 10 matlådor med ris, kyckling och broccoli som fick åka in i frysen. Tanken är att jag ska ha matlådorna till praktiken som börjar nu på måndag och denna gång ser jag verkligen fram emot praktiken, min förra praktik var ju inte alls nå bra då det var precis när jag gjorde slut med Robin och då mådde jag ju inte alls bra så nu taggar jag verkligen till 100 inför denna praktik💃🏼💃🏼