Okategoriserade

Blir så less på henne+ hon måste till veterinären

Godmorgon!

Fy satan vilken helvetesnatt jag haft, Iris har väckt mig till och från under hela natten så jag har inte sovit mycket alls inatt, hon löper nämligen och ni som inte vet hur en honkatt låter när den löper kan jag tala om för er att det låter rent för jävligt,,,, Hon skriker och skriker och skriker och inget får tyst på henne…..

Idag är det ju då iallafall tisdag och jag hade faktiskt tänkt att jag skulle gå till gymmet nu på morgonen men det blir nog senare ikväll som jag tar det, jag måste nämligen till veterinären med Lotus då hon fått en fästing och hon är helt röd och svullen där den har setat så måste dit och kolla upp det, sen ska jag även handla tvättmedel så jag kan tvätta lite och sedan måste jag även plugga.