Okategoriserade

Ringträning och irreterad

Hejsan!

Sitter just nu i telefon med Chilli angående mitt och Robins nys marmorbord, det har nämligen blivit lite fel i beställningen så ska försöka lösa detta och se till så att det blir rätt, vi fick nämligen fel ben till bordet som var vita istället för silvriga och sen så fick vi inte heller själva marmorskivan utan bara benen till bordet, blir så jäkla irriterad för vi har väntat nu ett bra tag på att bordet skulle komma så får vi bara bordsbenen när väl leveransen kommer….

Hur som helst så idag ska jag gå iväg med Nala till veterinären för hon måste få sin spruta och så ska vi även gå igenom henne o se så allt är som det ska med henne, imorse så var jag ute och tränade med henne och hon är så duktig, tränar inte alls mycket med henne just nu men kommer bli mera nu ju närmare tävlingen vi kommer, en sak som jag dock har märkt är att hon gärna vill gå före mig i ringen vilket jag helst inte vill, hon ska helst gå bredvid eller lite lite bakom.

Så det är iallafall dagens planer sen får vi se vad som händer när R kommer hem.