Okategoriserade

Into the wild

Gokväll!
Hur har eran fredag varit? Själv då har jag haft en rätt så bra fredag.
Skolan idag gick bra och jag var hemma igen vid halv 3, när Robin sen kom hem så var jag trött och grinig, jag var även grinig för att jag var så grymt hungrig och ville inge hellre än att gå och lägga mig och sova men tror ni jag fick sova? Nix! För vi skulle åka ut till stugan och vara här ute ikväll samt sova här ute ikväll sådet enda vi skulle göra var att åka och handla sen packa en väska och hundarna in i bilen sen åka.

När vi sen kom fram hit till stugan så satte vi oss med Robins mamma och spelade lite spel och jag tog mig ett glas vin, jag har börjat gilla vin jätte mycket men dock måste jag ha sprite i när jag dricker annars är det inte gott.
Lite senare nu på kvällen så tog vi oss lite smörgåstårta och nu sitter dom andra och spelar igen, själv så sitter jag här bredvid och dricker vin samt avnjuter denna fredag.