Okategoriserade

En död fågel på min matta!!!!!

Har just kommit ut ur duschen och sitter nu i soffan och är lika röd som en kräfta, jag har nämligen duschat väldigt varmt för jag fick jätte ont i magen helt plötsligt, jag brukar få det ibland när jag tagit Ripped Hardcore och inte druckit ordentligt med vatten "ja även jag kan glömma dricka ordentligt med vatten" och saken är just den att om man tar Ripped så måste man dricka ordentligt med vatten annars får man ont i magen och jag får även som frossa när jag får så ont men som tur är går det över ganska snabbt bara man tar några glas vatten.

En sak som jag glömde berätta för er var en sak som hände igår när jag kom hem från jobbet, jag hade just slutat och kommit hem med min mat som jag skulle äta i vardagsrummet samtidigt som jag kollade på youtube men när jag just ska sätta mig i soffan så råkar jag kliva på någonting som ligger på mattan, så jag plockar upp det jag just klivit på och då ser jag att det är en död fågel som jag står och håller i, Iris "våran katt" har då alltså på något sätt lyckats fånga en liten fågel och släpat in den och lagt den på min nya matta!!
Varken jag eller Robin förstår hur hon lyckades fånga fågeln då vi har nät på balkongen så kom kommer ju inte ut ifrån lägenheten, det är super skumt verkligen, men så det var gårdagens trauma iallafall och jag hoppas verkligen att jag slipper uppleva det igen haha.

Men nu ska jag göra mig lite mat och sen ska jag iväg till gymmet om ungefär 2 timmar.