Okategoriserade

Jag förstår att man ger upp

Godmorgon mina älsklingar!

Hoppas att ni har en mysig fredag och njuter av att det äntligen är helg, själv så sitter jag just nu och har just ätit min frukost och ska snart hänga lite tvätt.

Jag hade tänkt att jag ska skriva lite om mina åsikter angående viktnedgång och vad JAG tycker man bör tänka på när man ska gå ner i vikt.

Först och främst, att gå ner i vikt är inte lätt och det är kämpigt och vill man nå sitt mål så får man lägga lite energi och järdrans anama i de, jag hade lätt kunnat nå min ”drämvikt” för länge sen bara jag hade velat, min ”drömvikt” är 45kg och idag väger jag 51 kg, det är inget jag skäms över då jag vet att mycket av det är muskler men visst har jag fett på kroppen också vilket leder till nästa punkt.

Skäms inte för att du har fett på kroppen, vi är inga barbiedockor och vi ska alla ha lite fett på kroppen så länge du är nöjd med hur du ser ut.

Kör cardio, det är ett av dom effektivaste säten att gå ner i vikt, du behöver inte stå på crosstrainern i flera timmar bara för att du ska köra cardio, variera lite och byt av ibland, om du tröttnar på att köra crosstrainer efter 20 minuter så byt till löpbandet och kör vidare på det eller ännu bättre gå ut och gå eller löpträna!

Det finns för och nackdelar med att träna på löpband jämfört med att träna utomhus glöm aldrig det.

Glöm aldrig att dricka vatten! Jag vet att jag tjatar så jäkla mycket om mitt jädrans vatten men att dricka mycket vatten när man vill gå ner i vikt och även när man tränar är viktigt!

Ät mindre portioner, halvera dina måltider, ät bara hälften av så mycket som du brukar, det jag brukar tänka på är att ta ett glas vatten innan maten och även efter, på det sättet fylls magen upp av vattnet och man blir inte lika hungrig.

Träna på morgonen, vill du gå ner i vikt så är den bästa tiden på dygnet att köra cardio på morgonen, du ska helst inte äta någonting innan du gör det, anledningen till att du ska träna på morgonen/ köra cardio är för att på morgonen när du vaknar har du som högst ämnesomsättning, om du då går direkt till gymmet eller ut och går eller löptränar så kommer din kropp använda fettet du har på kroppen som bränsle istället för maten du har i magen.

Så det var lite tips och trix jag har till er som vill ha lite hjälp med träningen, om ni har några funderingar är det bara att kommentera så svarar jag så gott jag kan men tills dess får ni ha en fortsatt go fredag!