Okategoriserade

Funkar inte så jätte bra

Hej alla underbara!

Hoppas allt är bra med er, själv så sitter jag här vid datorn och är super duper mätt efter att ha käkat kycklingsallad.

Idag vaknade jag vid kl 6 när R skulle till jobbet sen somnade jag och vovvarna om till klockan 11, när vi sedan vaknade så tog vi oss en promenad och efter det städade jag lite och drog till gymmet, kände att jag hade bra med energi så tänkte köra på ett långt löppass men då jag fortfarande inte har några bra skor så blev det bara ett 30 minuters pass, när jag sedan kom hem igen så tog jag ut vovvarna och moppade av alla golven innan maten kom.

Så nu när jag ätit så ska jag bara ta det lugnt, ska jobba eftermiddag idag och börjar kvart i 4 och slutar kvart i 9 ikväll, helt okej tid tycker jag att det är att jobba på då man hinner med så mycket mera under dagen.