Okategoriserade

Första dagen klar

Hej!

Just nu sitter jag här bredvid R och har nyss kommit hem från ett jätte dåligt pass på gymmet, kvällens pass gick inte alls dom jag tänkt mig men nu ska det ändå bli skönt att ta sig en dusch efter denna lång dag.

Hade min första jobbdag idag och började vid halv 8 imorse, hade tänkt att jag skulle hinna med ett löppass innan jag började men jag var på tok för trött imorse för att orka det så det blev det i get av, jobbade iallafall från halv 8 till kl 4 och när jag kom hem så gick R och jag ut och gick en sväng sen åkte vk och handlade och efter det gick jag till gymmet.
Har ätit ganska dåligt nu i 2 dagar så att jag inte orkar med gymmet är kanske inte så konstigt sen nu när jag jobbar så rör jag ju på mig hela dagarna också så det tar ju också en del på krafterna, speciellt när man som mig inte äter ordentligt.

Nu ska jag hur som helst ta mig lite vattenmelon och sen duscha, imorgon börjar jag kvart i 4 och jobbar till kvart i 9 så det blir en lugn förmiddag hemma imorgon.