Okategoriserade

New in+ mitt bästa köp någonsin

Har just varit och hämtat ut mitt paket som kom idag och ska snart skura av alla golv här hemma, skurar av golven varje dag nu och jag är så fruktansvärt glad över att vi har en tvättmaskin just nu, kan tvätta upp smutsiga kläder och vad som än blir smutsigt direkt istället för att behöva gå ner i tvättstugan och boka in en tid, bara att slänga in och starta en maskin när som helst på dygnet så just nu är tvättmaskinen det bästa köpet jag gjort känns det som..

Iallafall, hämtade ut mitt paket från Gymgrossisten som innehöll mina nya kosttillskott och nu längtar jag bara till gymmet, köpte med mig en latte hem också som jag sitter och smuttar på nu då jag inte var så hungrig och jag blir blir typ mätt av att dricka det haha, så nu ska jag bara dricka upp sen börja städa lite.