Okategoriserade

Eugh

Godmorgon!

Först o främst vill ja be om ursäkt för att det inte blev någon inlägg igår, det var måndag och jag hade just fått min mens så motivationen till att skriva fanns liksom inte, jag orkade inte ens ladda kamera.

Idag mår jag om inte annat sämre än igår, jag har ont och vill inge hellre än att gå och lägga mig och sova just nu även fast jag sovit hela natten, det enda jag gjort nu på morgonen är att starta tvättmaskinen och diskmaskinen men ska snart ta ut vovvarna sen ge dom frukost innan jag går och lägger mig och sover igen.

I söndags så klickade jag hem lite nya kosttillskott från gymgrossisten som förhoppningsvis kommer idag, klickade hem ny amino samt ny pwo och även 2 burkar av Ripped hardcore som N har tipsat mig om som jag tänkte pröva, jag köpte egentligen ny pwo för bara 2 veckor sen som heter någonting med Twerk men den smakade jätte äckligt så nu fick det bli en till burk av The butcher för den kan jag iallafall dricka utan att jag nästan spyr.

Men nu ska jag iallafall se till att få ut vovvarna sen blir det godnatt för min del.