Okategoriserade

En oroväckande dag

Hej alla underbara!

Hoppas ni alla har haft en bra onsdag, själv så har jag vart på intro hela dagen inför jobbet och tur har väl jag att N också var på den idag så jag slapp vara själv, Introt började iallafall klockan 8 imorse och höll på till klockan halv 4, jag gick upp redan vid klockan 6 för att hinna ta ut vovvarna innan jag skulle iväg, idag så haltade Lotus jätte mycket på vänster fram också och varken jag eller R har någon aning om vad det kan bero på, hon ville inte stödja på benet och vi klämde och kände men hitta inget fel sen nu på kvällen så slutade hon helt plötsligt, konstiga vovve!

Hursomhelst så skulle jag hinna cykla iväg med Nala hem till T och A som var hundvakt till henne innan jag började så redan vid klockan 7 var jag på väg hem till dom, hade sån tur att dom ville och kunde hjälpa till annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Så när jag kom till introt så mötte jag N och vi hängde hela dagen på introt och fick lära oss massor med bra info inför jobbet, dock så visste jag nästan redan allting men det var bra att färska upp minnet lite så vid klockan 4 var jag hemma igen och nu ligger jag här i sängen och har just ätit lite pizza efter gymmet, jag och R råkade beställa hem för mycket så vi lär ju äta onyttigt ett par dagar nu huehue.

Var som sagt iväg till gymmet vid klockan halv 8 ikväll och var inte hemma förens halv 10 och ikväll körde jag verkligen slut på mig själv, ben mage, rumpa och även cardio så jag är helt slut nu men det gör inget för imorgon är det vilodag.

Nu ska jag bara ligga här och kolla på film innan jag ska sova så får vi se vad som händer imorgon.