Okategoriserade

Livet med en bebis

Godmorgon alla fina!

Jag har nyss käkat frukost och ska snart hoppa in i duschen och tvätta håret innan jag startar dagen.

Idag vart det en väldigt tidig uppstigning då Nala vaknade redan vid klockan 5 och ville komma upp och mysa i sängen, hon får inte sova i sängen än då hon är så liten och eftersom att vi har en sån hög säng så vill vi inte riskera att hon ska ramla ner och göra illa sig.

Iallafall, när vi hade gosat ett tag så tog jag upp henne och gav henne lite frukost och därefter gick hon och bajsade i sovrummet, blir ju inte så mycket av henne men det luktade en del, efter att jag var klar med att städa upp efter Nala så fixade jag iordning Robins matlåda sen gick jag och la mig bedvid honom en stund innan han åkte iväg till jobbet och samtidigt när han åkte passade jag på att ta ut Lotus och Mira.

Så det var min ”morgon” om man säger så, morgonen är ju inte slut än men det var en del av den iallafall, nu ska jag som sagt tvätta håret och försöka göra så mycket som möjligt medans Nala sover.