Okategoriserade

Nu har han flyttat

Godmorgon på er!

Vaknar upp denna mulna måndag och känner mig rätt blåslagen efter 2 dagars stenhårda pass på gymmet, Robin har just åkt till jobbet och jag ska snart ta ut Lotus och Mira och sen ska jag gå och handla mig lite frukost.

Igår så var jag ganska ledsen då Hero åkte till sin nya familj, jag vet ju att det är jag som tagit beslutet om att omplacera honom och jag vet också att han kommer få det jätte bra hos sina nya ägare men jag kommer verkligen sakna min lilla knäppis, förhoppningsvis kommer ju vår lilla nya att ta hans plats istället men Hero kommer alltid vara en av dom bästa och jag kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat just för honom<3

På tal om vår nya så får vi hem henne på onsdag, ska bli så kul att se hur stor hon blivit sen förra gången vi såg henne och idag hade jag tänkt att jag ska kolla om jag kan hitta ett passande regntäcke till henne, när hon växer ur de sen kan säkert Mira ha det hade jag tänkt så det ska jag leta efter idag men nu blir de promenad sen frulle.