Okategoriserade

Nya bilder på lillan

Godmorgon på er!

Idag är jag något gladare och ligger just nu i sängen men Mira och Lotus och myser, jag ska iväg vid kl 10 och skriva på ett anställningsavtal och sen ska jag även gå och hämta ut ett paket som kommit.

Igår var jag och lämnade in mina betyg inför uttagningen till vård och omsorgsprogrammet som är snart, eller snart och snart dom håller väl på att gå igenom alla ansökningar så därför var det viktigt att jag lämnade in dom men jag får tyvärr inte reda på om jag blivit antagen eller inte förens i höst men den som väntar på nå gott,,,,,
Igår ringde även ett par ifrån Skåne som ville komma och titta på Hero så på söndag kanske han åker härifrån, jag borde inte vara ledsen över det eftersom att det är jag själv som bestämt att han ska omplaceras men samtidigt så är han ju min bebis och de klart att jag kommer sakna min lilla fjant, ja vet ju att han kommer få det bäst ändå, paret bor i hus och med stor inhängnad tomt och dom har även en 8 månaders sheltie redan så jag tror verkligen inte att Hero kommer få det dåligt där och han kommer få mycket lek och kärlek, allt jag vill ge honom!

I förrgår fick jag lite nya bilder på lillan som ni ser här uppe, både jag och Robin längtar jätte mycket och nu är det bara 5 dagar kvar innan vi får hämta hem våra lilla sötnos, paketet som jag ska hämta ut idag är faktiskt till henne men nu hinner jag inte skriva mer för jag måste duscha och sen äta frukost så hörs vi sen.