Okategoriserade

Blodbad, livet hatar mig

Igår så hade jag en super dryg dag och tänkte att det bara kan bli bättre idag eftersom att jag hade en sån dålig dag igår,,, jag hade tydligen helt fel….

Vaknade upp vid klockan 06 imorse bredvid Robin i ett blodbad då min mens tydligen ville komma tillbaka under natten så det var bara till att hoppa in i duschen det första man gjorde när man gick upp, sen efter att jag duschat så säger Robin till mig att Hero har gjort ifrån sig inatt igen i hallen vilket han hade och det var återigen löst, NOT NAJS! Så det var bara till att torka, när jag precis torkat klart sen så säger Robin att han spilt ut min sallad över hela golvet i köket och att han inte har tid att plocka upp det så vem får torka upp all sallad som han hade ut på golvet? Jo jag!

Känner just nu hur livet bara hatar på mig haha.