Okategoriserade

Det går segt nu

Hej på er och godmorgon!

Måndag idag och en ny vecka har börjat, jag sitter just nu och ska käka lite frukost och idag fick det bli en liten blandning av frukt och bär tillsammans med lite fil, mums!

Idag är jag hundvakt och ska nog bara vila så mycket som möjligt, min förkylning är sämre just nu och nu är jag rätt less på den faktiskt, trodde att den skulle gå över nu i helgen men icke! Sån tur hade jag visst inte.

Men vad hände i helgen då? I lördags så var jag och Robin hem till Robins moster och firade henne, hon fyllde nämligen 40 så hela familjen var där och käkade och igår så hade Robin och jag bara en slappardag, vi kollade film och åkte till Subway, jag tränade också både i lördags och igår och nej ja vet att jag egentligen inte borde träna när jag är förkyld men jag kan inte hålla mig borta från gymmet, det bara är så haha.

Så det var det som hände i helgen, kanske inte en direkt wow helg men ibland måste man ha dom här lugna helgerna också ellerhur?