Okategoriserade

saknar

Godmorgoooon!

Har nyss gjort mig lite frukost som jag nu ska äta innan jag ska ta en långpromenad med vovvarna, vaknade redan vid kl3 imorse för mina tänder hade börjat ila så mycket av tandblekningen så jag var tvungen att ta ur skenorna, det kan nämligen bli så när man bleker tänderna att det börjar ila och varför det ilar är för att tandblekningen går in i tanden och gnuggar liksom på nerven i tanden så därför ilar det, som tur var så gick ilningarna bort så fort jag tog bort skenorna så det var ju skönt.

Förkylningen är iallafall nästan borta nu, när jag vaknade så kändes det nästan värre men nu efter att jag har vart vaken ett tag så är den nästan helt borta så idag kanske det blir gym, saknar träningen nå så fruktansvärt just nu så om det håller i sig så blir det gymmet till 99% ikväll, men nu så ska jag äta min frukost sen blir de promenad.