Okategoriserade

Nu har jag sökt

Har precis kommit in från en promenad med vovvarna och ska nu slänga in en tvätt i maskinen och torka av golven, det blir så oerhört skitigt på golven när man har all hundarna här hemma, det är ju ändå 5 hundar så såklart att det blir grusigt o dant på golven men det går ju som tur är snabbt att torka av alla golv.

Var iväg på ett snabbt möte här nu på eftermiddagen också och skickade även in min ansökan till vård och omsorgsprogrammet som jag hoppas få komma in på tills i höst, får dock inte reda på om jag blivit antagen förns 1 vecka innan start men hoppas verkligen att jag kommer in på det för det skulle vara så grymt kul.

Mår iallafall mycket bättre nu så ikväll blir det nog gym, köpte med mig en latte hem efter mötet och det lindrade halsen direkt så nu har jag inte ont i den längre, super skönt! Kommer nog dock bara gå på löpbandet om ja drar till gymmet för jag vill inte överanstränga mig men jag känner hur kroppen verkligen skriker efter träningen nu så att bara gå kommer bli super .