Okategoriserade

Operera bort den

Ligger i sängen just nu och har super ont i både magen och huvudet, dagen har varit jätte bra fram tills för ca 2 timmar sen då jag vaknade och insåg att min mens har kommit, somnade nämligen en liten stund för jag var så vansinnigt trött och nu vet jag ju varför.

Gick iallafall iväg till gymmet för att köra min cardio, hade tänkt att köra ett ganska hårt pass idag men eftersom att min mens kom så bestämde jag mig för att bara göra cardion idag, det gick dock inte heller som jag hade tänkt mig för redan efter 20 minuter så kom huvudvärken och jag var tvungen att stoppa och gå hem, fick även av någon anledning ont i smalbenet….

Så nu när jag kom hem så satte jag mig i duschen en stund sen gick jag direkt hit till sängen och la mig, har bestämt mig för att jag helt seriöst ska operera bort min livmoder nu, är så fruktansvärt trött på att bli styrd av detta och jag mår allt sämre för varje gång den kommer, får dock inte operera bort den förens R och jag fått barn enligt honom, 2 barn först har han sagt sen får jag kasta livmodern åt helvete har han sagt haha.