Okategoriserade

Inför min födelsedag

Hej alla fina!

Onsdag idag och jag vet jag har inte bloggat igen nu på några dagar, skäms på mig men jag har bara haft så mycket i huvudet just nu.

Kan först o främst börja med att berätta om valborg som var grymt, R och jag var med några kompisar hela kvällen och hade det super bra och resten av helgen ägnade vi åt till att åka till bland annat stugan och bara vara med varandra, jag har haft lite att fixa då jag fyller på fredag så jag har beställt hem saker som vi ska ha på festen och igår beställde jag även hem en tårta och den ser ni här på bilden ovan, visst är den fin? Den är iallafall så jag och kommer passa perfekt så temat kommer vara rosa, jag har köpt nästan allting i rosa o silver haha men mer om det får ni se när jag får alla saker.

Idag däremot så ska jag först o främst gå o handla lite frukt så jag kan äta frukost sen vid tjugo i tolv så ska jag till min tandläkare för idag ska jag äntligen få mina skenor så jag kan börja med min tandblekning, jag satt och mejlade med min tandläkare i över 1 timme igår och jag är så oerhört glad att min tandläkare verkligen förstår mig, bättre tandläkare går ju inte att hitta och att byta till en privat tandläkare är seriöst det bästa som hänt för både mig och mina tänder.<3