Okategoriserade

Inte normalt

Godmorgon!

Söndag idag då och Valborg, ska ni göra någonting speciellt? Jag och R ska iallafall hem till några av våra kompisar ikväll och käka och bara ha en allmän chill kväll med dom och några till.
Jag vaknade upp redan vid kl 3 imorse och var så hungrig så jag höll på att dö så jag gick upp o satte mig framför datorn och vid halv 5 kunde jag inte hålla mig längre utan var tvungen att laga mig lite mat, nu är klockan halv 8 alltså 3 timmar sen jag käkade och jag är lika hungrig nu igen… Vet verkligen inte vad som händer med mig men att bli hungrig efter 3 timmar när man redan ätit är inte normalt, speciellt inte såhär hungrig, känns som att jag inte ätit på ett dygn…..

Tror jag ska ta mig till gymmet för att se om hungern lägger sig lite av att jag får röra på mig.