Okategoriserade

Min helg

Hej alla underbara!

Hoppas ni har haft en bra påsk, själv så har det inte vart så mycket firande för våran del men helgen har varit grym ändå med mycket chill och även några riktigt bra gympass.

Idag så startade jag dagen redan 03,00, jag och R somnade sent så jag trodde verkligen att jag skulle få sova men så vaknade jag ändå mitt i natten och var klarvaken, hungrig var jag också för den delen så det var bara till att ställa sig och laga lite käk, man ska ju dock inte äta mitt i natten men så länge det inte blir en vana så är det lugnt.

När jag sedan hade ätit och klockan började närma sig 6 så väckte jag R och såg till att han kom iväg till jobbet och därefter kom hans bror med sina hundar och lämnade dom då jag är hundvakt idag fram till kl 4.

Annars har jag inte gjort så mycket hittills idag förutom att jag tagit hand om hundarna, håller på nu att tvätta lite kläder men det är ju inte så kul att skriva om, måste snart ta mig någonting att käka igen för jag är snor hungirg och jag funderar helt seriöst på att beställ hem en sallad haha.