Okategoriserade

Ny bil, träningen och magont

Godmorgon!

Idag när jag vaknade så hade jag hoppats på sol och fågelsång utanför fönstret men när jag vaknade så var det raka motsatsen till det, der var dimmigt och riktigt ruggit utomhus så hundarna o ja fick inte alls en skön morgonpromenad och nu ligger jag här i sängen med vetekudden och försöker värma mig lite, tror att jag kommer få min mens idag också och det suger för första 2 dagarna är alltid dom värsta för mig, jag ligger nästan bara och sover och får jätte ont, har också världens träningsvärk från igår för jag körde helkroppspass i 2 timmar och slaktade mina ben totalt haha.
Så idag blir det nog bara mestadels till att ta det lugnt, ska på ett möte på eftermiddagen och sen ska jag tvätta lite sen får ja se om jag orkar med gymmet ikväll eller om jag tar en vilodag för magen.
Någonting roligt dock är att R har köpt en ny bil och det blev en Chrysler 300c, jag älskar att se han i den bilen för man ser verkligen på honom hur stolt han är över den och jag kan inte annat än att vara glad för hans skull då det är hans drömbil och så tycker jag själv också att den är riktigt kaxig.
Men nu ska jag vila lite och kolla film sen ska jag starta dagen.