Okategoriserade

Ben och magpass

Har nyss kommit ut från duschen och sitter just nu med en tjock tröja och en filt runt mig för att jag inte ska frysa, stod i duschen i 20 minuter med varmaste värmen på och jag fryser fortfarande, blöööö.

Ikväll så blev det ett hårt mag och benpass på gymmet och efter det så blev det bara till att gå hem och hämta Hero sen möta upp N vid torget för att hålla henne sällskap tills de att hennes buss kom, sen när hon skulle åka så gick jag och Hero raka vägen hem och när jag kom hem så kläde jag i mig det som var kvar av min avocadosallad från tidigare idag sen slängde jag mig in i duschen.

Så det är vad som har hänt ikväll, nu ska jag kolla lite youtube sen så ska jag krypa ner i sängen bredvid R och försöka sova lite, imorgon ska jag till tandläkaren och jag ser inte fram emot det.