Okategoriserade

Banana

Godmorgon!

Måndag idag och jag är redo för en ny vecka, jag har redan varit vaken sen klockan 4 imorse för R och jag gick och la oss redan vid halv 9 igår kväll så jag kände mig äntligen utvilad när jag vaknade.

Började iallafall dagen med att ta ut hundarna på en kissrunda och när ja kom in igen så lagade jag mat till R som han ska ha till jobbet i veckan, efter det plockade jag ur diskmaskinen och så kom även A över med sina hundar som jag ska vara hundvakt till i veckan, så nu när R har åkt till jobbet så ska jag dricka en smoothie ifrån Froosh sen ska jag vika lite tvätt, sen får vi se vad som händer resten av dagen, tanken är väl att vi ska få igång vår nya tvättmaskin som vi köpte igår men jag måste vänta till R kommer hem igen för vi måste köpa en annan koppling till den då den som var till tvättmaskinen var för stor men vad jag löngtar tills ja kan börja tvätta i lägenheten istället för att behöva dela tvättstuga med grannarna, nu kan jag tvätta när ja vill och slipper gnälliga grannar och slipper slåss om tvättiderna, perfekt!