Okategoriserade

Magknip och ömma bröst

Godmorgon!

Usch och fy, idag vaknade jag verkligen inte på min bästa sida känner jag, allt började med att ja vaknade vid halv 6 och var super duper trött och hade super ont i brösten, alltså så ont att ja inte ens kan röra dom (ni tjejer förstår) sen så gick jag iallafall upp och skulle göra matlåda till R men så hade vi inget mos hemma som han skulle ha till sin matlåda så ja bredde några mackor till honom, sen efter att jag gjort de så plocka ja i diskmaskinen och plockade undan allt skräp, när R sen kom upp ur sängen och åkte iväg till jobbet så tog jag ut hundarna på en kissrunda och när jag kom in igen så vek jag lite tvätt och var även ner och bokade en tvättid.

Nu en timme senare så sitter jag här vid datorn med en flaska vatten och magknip, ska försöka ta mig någonting att äta och se om det går över annars om det inte gör det kanske jag tar mig en varm dusch eller värma Leo (min vetenalle) och lägga honom på magen så kanske de går över.

Annars så har jag inte så mycket planer för dagen, skulle ha vart iväg till veterinären med Hero idag för han ska få sin 12 veckors spruta denna vecka men jag glömde helt o hållet bort att ja måste låna pengar av R och han tog med sig plånboken så sprutan får vi ta imorgon så idag blir det bara en hemmadag med bra musik och massa tvätt sen blir det gymmet ikväll.<3