Okategoriserade

Haft fullt upp

Hej på er!

Tisdag idag och jag hopas att ni alla har haft en fin jul, själv så hade jag inte mycket till julkänsla men jag får väl tagga inför nästa jul, på julafton var R och jag iallafall hemma hos Robins moster och käkade, vi var bara där mellan 2 och 5 sen åkte vi hem, ingen av oss hade väl så stor lust att fira jul så därför åkte vi hem tidigt och när R och ja kom hem så kollade vi på film, käkade massa godis och drack massa dricka.

I söndags så var jag Robin Nikki och Emil hemma hos oss och käkade hemmagjorda burgare, spela lite spel, snacka lite skit och drack lite alkohol och gick även till donken och ja tror att vi var hemma igen vid klockan 02 eller nå sånt så både R och jag slocknade nästan direkt men vilken rolig kväll ändå.

Sen igår så var vi till Västerås och handlade lite saker, jag köpte nytt schampo till Hero och ja skulle ha velat gå in på Erikslund men R sa att vi ska ta de til helgen istället så vi handlade inte så jätte mycket men ja blev nöjd ändå över de jag köpte, när vi sedan kom hem igen så hängde jag tvätt, gick ut me vovvarna på en långpromenad och efter de så kollade R och jag på film, beställde hem pizza och kebab och satt bara och fetade oss resten av dagen.

Så till idag, idag har jag haft sovmorgon och R jobbar fram till klockan 5 ikväll så mina planer nu är att jag ska gå till gymmet, vet inte om ja ska ta de nu eller senare men dit ska jag iallafall idag sen så ska jag plocka ur lite ut min garderob och organisera den och det lär ju ta ett tag så jag får väl se om ja hinner göra så mycket mer tills R kommer hem.