Okategoriserade

Illamående o gym

Godmorgon på er!

Just nu sitter jag här i sängen och är ganska förbannad, är så vansinnig trött på den här lägenheten, jag trivs verkligen inte och det är för litet helt enkelt så idag längtar jag verkligen tills vi ska flytta.

Vaknade iallafall redan vid kl 4 imorse och drog iväg till gymmet, körde benpress, utfallssteg med och utan vikt och även squats med och utan skivstång o så gick ja i trappmaskinen men så när ja var klar och kommit hem så började jag plötsligt både frysa och må super illa men nu mår jag bra så vet inte riktigt vad som hände, när illamåendet lugnat sig så gjorde jag iallafall iordning lite frukost till mig och gjorde även matlåda till R och när han åkt till jobbet så käkade jag och kollade youtube fram tills för 10 minuter sen.

Nu ska jag ta mig en dusch sen så ska jag städa upp lite här hemma och efter de ska jag gå ut med vovvarna på en lite promenad.