Okategoriserade

Ingen som sa

Godmorgon!

Fredag idag och jag har just vart ute med vovvarna och ska nu snart börja dagen, har varit super seg nu på morgonen och bara setat framför paddan och glott på allt mellan himmel o jord sen klockan 6 imorse, har verkligen inte haft lust till någonting idag för jag inte mått så bra, har nämligen lingonvecka och som om inte det vore nog så har jag sträckt ryggen på gymmet i förrgår så just nu har jag förbud mot att träna och anstränga mig för att inte ja ska skada mig mera.

Men idag då så ska jag som sagt försöka komma igång nu och jag ska börja med att vika lite kläder och skriva en matlista inför helgen sen ringer läkaren förhoppningsvis vid 11 tiden, låter kanske inte som en såndär helrolig förmiddag men ingen som sa att hemmafru livet är roligt right?.